Maatwerk trappen

Elk interieur kent zijn eigen stijl, elk huis zijn eigen sfeer. Voor elke wens creëren wij de perfecte trap. Hoe we dat doen? Simpel; wij luisteren goed naar uw wensen, bekijken alle mogelijkheden nauwkeurig en combineren dit vervolgens met puur vakmanschap.

van uw trap is er maar één
Niet alleen smaken verschillen: ook huizen. Het vervaardigen van maatwerk trappen is daarom millimeterwerk, maar daar schrikken wij van Oudenhoven Trappen niet voor terug. Integendeel, wij zijn elke dag weer met veel plezier bezig om onze klanten van naadloos passende trappen te voorzien. Zowel wat betreft de stijl van de trap als de afmetingen. Verder vinden wij het erg belangrijk dat onze maatwerk trappen een leven lang mee gaan. Daarom gebruiken wij alleen de beste houtsoorten. We maken onder andere:

  • teakhouten trappen
  • beukenhouten trappen
  • afzeliahouten trappen
  • noten houten trappen

Wij laten u graag ons werkproces en de eindresultaten zien. Kom eens langs bij ons in Oudenbosch, hier bent u van harte welkom in zowel de werkplaats als de showroom! Bovendien kunnen onze deskundige werknemers u meteen meer vertellen over alle opties.

 

Neem contact op